31- El programa “Divendres” (TV3) a Mont-roig

La televisió pública catalana TV3, atreta sobretot per la figura universal de Joan Miró, estigué per Mont-roig enregistrant el molt conegut programa “Divendres”.

La setmana del 20 al 26 de febrer de 2012 es feren els preparatius i els enregistraments i la següent setmana (27, 28 i 29 de febrer) s’enregistrà en directe, amb els diversos temes, entrevistes, etc.

El dimarts, dia 28, al matí, un càmera va anar a enregistrar imatges de la barraca del Jaume de la Cota (la B11 de l’itinerari i la “071” del nostre registre de barraques catalogades) i la dels Comuns del Pellicer (la B6 del nostre itinerari i la “050” del nostre registre de barraques catalogades). El dimecres es va parlar de les barraques de pedra seca en general i les de Mont-roig en particular. Les persones en presentar-ho foren l’Esther Bargalló de Mont-roig (vicepresidenta de la Coordinadora d’Entitats per la Pedra Seca) i el Ramon Artigas (membre del grup barraquer Drac Verd de Sitges, que tant ens ajudà a catalogar les nostres barraques de Mont-roig i també creador del portal “Wikipedra”).