33- Tastets de Patrimoni de primavera (2013)

La Biblioteca Pública de Tarragona i l’Institut Ramon Muntaner, enguany, havien escollit Mont-roig del Camp com a menú dels Tastets de Patrimoni de Primavera, una activitat que té com a objectiu donar a conèixer de primera mà i posar en valor el patrimoni de les comarques de Tarragona, a través de la presentació de rutes culturals.

S’adreça al públic interessat a conèixer el patrimoni més proper i també al professorat de primària i secundària que contempli, en la seva programació, la realització de sortides culturals.

Aquest “tastets”, ideats en format menú, consten d’un primer plat, un segon i postres. El primer plat va ser : ”Paisatges mironians a Mont-roig del Camp”, una conferència a càrrec de Martí Rom, que va tenir lloc el 21 de març de 2013 a la Biblioteca Pública de Tarragona.

El segon plat, que es presentà al mateix lloc el dia 11 d’abril, va ser: “La pedra seca, patrimoni cultural en el món rural. Les barraques de Mont-roig: un museu a l’aire lliure”, a càrrec d’Esther Bargalló i, com a postres, es va fer una visita a Mont-roig (25 de maig) per visitar els indrets mironians i part de l’itinerari de barraques de pedra seca.